Arhive externe

Iniţial aici ar fi trebuit să scriu ceva despre acest blog şi despre mine. Au trecut anii şi am omis a înşirui vreo descriere. Dar a rămas pagina

În timp acest blog a acumulat multe postări, repostări, comentarii – fapt ce mă bucură şi pe mine şi pe cititori.  Dar la un moment dat spaţiul alocat – 3 GB – a fost ocupat în întregime, chiar un pic depăşit. A fost momentul în care a trebuit să caut soluţii. Era o variantă să deschid un alt blog – dar se modifica adresa de acces din partea abonaţilor mei.

Am găsit o altă soluţie: am deschis separat mai multe arhive (cronopediene, externe). Pe prima din acestea [Arhive cronopediene (1)] am copiat toate postările începând din 2009 până în 2017 octombrie inclusiv, pe care apoi le-am şters de pe Cronopedia.

În acest mod eu şi colaboratorii putem continua postările şi repostările abonaţilor noştri pe acest site, urmând ca atunci când iar se acumulează cei 3 GB să constituim următoarea arhivă externă.

Şi pentru a fi la îndemâna pe această pagină de Arhive externe veţi găsi link-urile pentru arhivele noastre cronopediene, cu postările şi comentariile iniţiale.

Sper că vă veţi descurca în navigarea atât pe acest site, cu proria lui arhivă afişată pe bara laterală, cât şi pe arhivele lui externe, din care prima este:

Arhive cronopediene (1).

Un gând despre „Arhive externe

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.