amintiri citite · amintiri internistice · amintiri mitice · Fabulator temporis

ZEP TEPI, PRIMUL TIMP AL LUI HORUS

Sursă: ZEP TEPI, PRIMUL TIMP AL LUI HORUS

ZEP TEPI, PRIMUL TIMP AL LUI HORUS

Solon a trăit în perioada 640-558 i.Hr. A fost un om de stat grec și s-a numărat printre cei șapte înţelepţi ai Greciei antice. Platon a scris în textele sale despre Atlantida și susţinea că informațiile le are de la predecesorul sau, Solon.

Solon obţinuse aceste informaţii de la preoţii din Sais, Egipt, în timpul unei lungi călătorii pe care o efectuase. Informațiile făceau referire la o perioadă numită Zep Ţepi sau Primul Timp al lui Horus. Platon aproxima această perioadă cu 11500 de ani înaintea erei noastre.

Grecii antici considerau faraonii și preoţii egipteni gardieni ai arhivelor aferente unei perioade vechi numită Zep Ţepi. Solon, Pitagora, Herodot au studiat aceste documente în orașul Heliopolis situat la 15 km distanța faţă de piramidele egiptene.

În unul din textele sale, Platon scria, comparativ cu acest popor, noi, grecii suntem copii. Egiptenii au conservat înțelepciunea unor timpuri antice. Zidurile templelor lor sunt acoperite cu astfel de inscripţii, iar preoţii egipteni au o moştenire divină în ochii lor. Aceasta înțelepciune provine din timpuri străvechi.

Inscripţiile la care face referire Platon fac referire la primul timp, la cosmogonie, la istoria mitica. Stuart Fleischmann, specialist în genetică, a publicat un studiu bazat pe șapte ani de cercetare, în care a cartografiat genomul a noua faraoni. Unul dintre eşantioanele studiate a aparţinut lui Akhenaton, tatăl lui Tutankhamon. Descoperirea face referire la o genă numită CXPAC-5 care este responsabilă de creșterea cortexului.

Această anomalie a generat o creștere a cutiei craniene, cu mult peste cea normală, o mutaţie genetică pe care știința modernă nu o poate efectua. Analizele microscopice electronice au relevat cicatrici nucleotidice, semne ale unei intervenţii la nivelul ADN-ului.

Vechile texte egiptene descriu perioada Zep Tepi ca fiind perioada de aur în care Dumnezeu a coborât din ceruri. Legătura cu Universul este evidentă la vechii egipteni. Piramidele sunt perfect aliniate cu diferite constelaţii și orientate exact pe axa polului magnetic.

Acest lucru a fost posibil fără ca egiptenii să poată utiliza busolă. Implicarea unor forţe extraterestre este o teorie care are tot mai mulți susţinători în rândul oamenilor de știința.

artefacte extraterestre

Structurile de la Stonehenge, Anglia, intra în aceeași categorie. Ele sunt construite din blocuri de piatră cu o greutate de peste 50 de tone, imposibil de a fi transportate și amplasate cu tehnica de lucru existența în acea perioadă.

Cele 800 de linii de la Nazca care reprezintă 300 de forme geometrice și 70 figuri de animale, precum și cele 900 de statui din Insula Paştelui par a fi opera unei civilizaţii extraterestre aparţinând perioadei Zep Ţepi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.