amintiri citite · amintiri curioase · amintiri din lumea ştiinţei

DIMENSIUNEA SPATIU-TIMP, DINCOLO DE LUMEA REALA

Sursă: DIMENSIUNEA SPATIU-TIMP, DINCOLO DE LUMEA REALA

 

DIMENSIUNEA SPATIU-TIMP, DINCOLO DE LUMEA REALA

Ceea ce nu putem explica prin legile fizicii, provine dintr-o altă dimensiune. Această afirmaţie aparține matematicianului Bernard Carr. Einstein considera că cea de a patra dimensiune este conceptul spaţiu-timp, pentru că spațiul nu poate exista fără timp și invers.

Teoriile actuale susțin că există 11 dimensiuni, iar conștiința noastră interacţionează cu ele. Profesorul Carr a declarat că Universul multidimensional are o structură ierarhica, iar noi suntem la nivelul cel mai scăzut al acesteia.

Senzorii noștri fizici ne arată un Univers în trei dimensiuni, dar exista cel puțin patru. Ceea ce există în alte dimensiuni sunt entităţi pe care noi nu le putem atinge cu senzorii noștri. Singurele entităţi non-fizice la care putem ajunge sunt cele mentale care exista într-un timp și spațiu diferit.

Atunci când vorbim despre astfel de entităţi, extratereștri sau OZN-uri exista foarte puține dovezi materiale. Tot mai mulți fizicieni considera că găurile negre sunt portaluri spre alte dimensiuni. O gaură neagră este o regiune în spațiu și timp cu o forța gravitaţională atât de mare încât nici lumina nu poate scăpa din ea. Sagittarius A este cea mai masivă gaura neagră descoperită în Univers.

În anul 2004, a fost realizată una dintre cele mai precise hărţi ale Universului. În centrul Universului a fost descoperită gaura neagră numită Sagittarius A care are o masă de 2,6 milioane de ori mai mare ca cea a Soarelui.

Despre viteza luminii se spune că este limita fizica a Universului nostru. O gaură neagră este considerată un puţ al gravitaţiei.

spatiu

ortexurile sunt locuri nodale, în care curenţii gravitaţionali și cei electromagnetici aspira obiecte și persoane și le duc spre alte dimensiuni. Dacă fiecare dintre noi avem o copie într-o altă dimensiune ce se întâmpla când o copie a noastră moare într-o altă dimensiune?

Exista posibilitatea ca celelalte copii, din dimensiuni diferite, să existe și din această cauză ele există și ne apar în vise şu în fenomene numite paranormale.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.