amintiri citite

Izolare!

Sursă: Izolare!

Izolare!

        Afară e frig și plouă, vreme bacoviană. Stai în pat cu o carte în mână și bei dintr-o ceașcă de ceai fierbinte. Încerci să citești o carte, însă gândurile îți zboară în altă parte. Ești doar tu și gândurile tale.

        Îți vorbești în gând iar gândul îți răspunde, te aprobă, uneori te și critică. Nebunie? Nu, trăim într-o lume nebună, fiecare om are micile lui nebunii. Izolat de lume și de tot, încerci să meditezi la viața ta. Fiecare om de pe pământul ăsta are momente când se izolează de oameni, vrea să fie doar el și gândurile sale, să mediteze la viața lui. Timpul trece, afară plouă tot mai tare. Încerci să te concentrezi și să citesti cartea dar parcă nu poți, gândurile nu te lasă. Cu toate astea nu poți lăsa cartea din mână, parcă ai fi hipnotizat. Auzi niște zgomote prin casă, tresari un pic dar rămâi în starea ta letargică, gândurile nu-ți dau pace, te apăsa tot mai tare.

        Te uiți brusc pe geam, vezi că ploaia s-a oprit. A ieșit soarele chiar și un mic curcubeu. Ieși repede afară, îți iei repede aparatul foto pentru a surprinde momentul. Ești un om cu pasiuni mici și neînsemnate, îți place natura și ce-ți oferă ea, îți place fotografia și să surprinzi momente speciale. Ți-ai lăsat gândurile în cameră, izolarea deoparte, ai ieșit în lume, în căutarea omului ce ai fost, a fericirii, a oamenilor care te înțeleg și-ți acceptă defectele, ciudățeniile și micile nebunii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s