amintiri citite

Zbor printre cuvinte, în tăcere

Libertatea de a zbura

Tăcerea care ne zidește-n cuvânt, de cele mai multe ori descătușează cuvintele și le pune în ordinea faptelor. Setea nemărginită de a le pune-n ordine ne dăruiește o gândire ce ne duce pe cărări nebănuite, sugrumate de inteligență combinată cu emoții, sentimente, până pică timpul din ceasul vieții.
În tăcere suntem liberi pentru că nu dorim nimic, suntem miruiți de nelimitare în care cuvintele se rostogolesc precum apa în cascade, în care sufletul cade în neant,fără ipocrizii și limite. Sigur, nu toți avem har, suflete, ce ar putea pune cuvintele în zboruri înalte duse la extreme.
Pentru că, dimineața aceasta, după câteva zile cu cer cenușiu și ploi abundente, este inundată de soare și ciripit de păsărele, voi zbura printre cuvinte în tăcere!
Nu aș putea duce o viață normală, atâta timp cât gândurile mele zboară, în tăcere, printre cuvintele ce duc visele pe culmi înalte, atâta timp cât sufletul-mi zboară ca un albatros deasupra celor care au un suflet frumos.
Trăiesc în mine ca într-o celulă a libertății, exist la extreme până mă topesc.
Iubesc oamenii ce au sufletele colorate precum un curcubeu, acei oameni care în tăcerea lor ne dăruiesc cuvinte frumos colorate precum sufletele lor.
Iubesc cuintele în care înțelepciunea prinde culoare și dăruiește sufletului adieri răcoritoare și miresme îmbietoare, de flori.
Iubesc nebunia sufletelor care dăruiesc zâmbete și veselie, povești prin care poți alerga cu tălpile goale prin verdele ierbii în luna mai.
Iubesc cerul ,care… prin albastrul lui îmi dăruiește un zbor lin spre nemurire.
Iubesc iubirea, cu tot ce poate dărui. Iubesc oamenii ce au un altfel de a gândi, acei oamenii care întrupează vise, acei oameni pasionali, romantici, care au curajul să schimbe percepții devenind personaje într-o poveste.
Iubesc tăcerea în care cuvintele ne duc dincolo de noi, deasupra norilor.
Peste tot și toate, când îmi voi valsa viața printre cuvinte și o voi pune în povestea vieții, nu voi lăsa pe nimeni să-mi împrumute penița, pixul, creionul sau tastatura!!

2 gânduri despre „Zbor printre cuvinte, în tăcere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s